Overslaan naar content

Administratief medewerker klantadvies

Op locatie
  • Lelystad
BedrijfsvoeringVast contract

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende administratieve functie in een dynamische werkomgeving. En wil jij graag vorm geven aan deze nieuwe functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Administratief medewerker klantadvies

16-24 uur per week

Coloriet bedrijfsvoering in Lelystad

Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in zorg van A tot Z voor ouderen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet biedt thuiszorg en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Zorgen doen we samen bij Coloriet! Met ruim 1200 medewerkers, 1400 bewoners en cliënten, 600 vrijwilligers en familie & naasten geven we kleur aan waardevol leven.

Wie ben jij?

Jij houdt het hoofd koel in alle omstandigheden, afwisseling én structuur past bij jou. Jij bent ondersteunend en faciliterend terwijl je actief meedenkt en accuraat alle administratie vastlegt. Je bent creatief in het oplossen van onvoorziene zaken waarbij jij je wil blijven ontwikkelen en verbeteren.

Je blijft tijdens piekmomenten zorgvuldig en oplettend. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, ben jij doortastend en heb jij een uitstekend inschattingsvermogen? Dan maken wij graag kennis!

Wat ga jij doen?

In deze leuke en afwisselende baan als administratief medewerker klantadvies ondersteun je onze klantadviseurs op het gebied van mail/telefoon en agendabeheer. Jij registreert en verwerkt klantgegevens in verschillende systemen, zoals het cliëntregistratiesysteem. Je reserveert vergaderruimte, stelt de agenda op, notuleert en bewaakt de actiepuntenlijst. Tot slot lever je periodiek controlerapporten aan. Kortom, een uitdagende functie waarin je jouw talenten en vaardigheden optimaal kunt ontwikkelen.

Vereisten

Wij bieden

• Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;

• Een veelzijdige en afwisselende functie;

• Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van Good Habitz;

• Inzicht in jezelf. Benieuwd naar jouw drijfveren? Ontdek het tijdens een gesprek met een Spiral Drives expert;

• Deelname aan het fietsplan, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en andere fiscale voordelen;

• Een eindejaarsuitkering van 8,33%;

• Een passend salaris conform CAO VVT.

Enthousiast?

Meer weten? Dan kun je contact opnemen met Jeroen Deijnum, manager zorg via: 06 51 67 63 96 of stuur Jeroen een appje.

Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 21 juli a.s. via de sollicitatiebutton.

Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Op locatie
  • Lelystad, Flevoland
Bedrijfsvoering
Vast contract

of

Details

Op locatie
  • Lelystad, Flevoland
Bedrijfsvoering
Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet