Overslaan naar content

Helpende (2+) Wijkzorg Dronten

Op locatie
 • Dronten
ThuiszorgThuiszorg, Vast contract

Functieomschrijving

Heb jij vol trots gekozen voor het werken in de zorg en doe jij dat vol passie en plezier? Dan pas jij goed in het team van Coloriet Wijkzorg Dronten!


Helpende (2+)

12-16 uur per week

Coloriet Wijkzorg Dronten


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in zorg van A tot Z voor ouderen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet biedt thuiszorg en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Zorgen doen we samen bij Coloriet! Met ruim 1200 medewerkers, 1400 bewoners en cliënten, 600 vrijwilligers en familie & naasten geven we kleur aan waardevol leven.


Wie ben jij?

Voor de zorg die wij bieden zijn onze kernwaarden Verbindend, Eigen-wijs en Vooruitstrevend belangrijk. Als Helpende ben jij één van de vertrouwde gezichten in de wijk voor onze cliënten maar ook voor hun familie en naasten. Je benut graag jouw eigen talenten en vindt het belangrijk om de verbinding op te zoeken met collega’s. Je ontdekt graag nieuwe dingen die ten goede komen aan de zorg voor onze cliënten.

Flexibiliteit en hulpvaardigheid zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor jou als professional. Jij hebt echt een zorghart en voegt graag iets toe aan het welzijn van onze cliënten.


Wat ga jij doen?

Als helpende 2 of helpende 2+ werk je samen met verzorgende en verpleegkundige in een team en ondersteun je bewoners in Dronten bij hen thuis. Dit doe je samen met familie, mantelzorgers en collega’s. Wij geven kleur aan waardevol leven van de cliënten, door de wens van de cliënten voorop te stellen en daar maak jij een belangrijk onderdeel van uit. Je helpt de cliënt onder andere met uit bed komen, aankleden en douchen, ontbijtje maken, samen de krant lezen en soms bijvoorbeeld een wandelingetje, krant lezen of iets anders gezelligs. Want naast zorg staat welzijn ook hoog in het vaandel bij jou. Je krijgt tijd om onze cliënten aandacht te geven in de vorm van blokzorg, wat inhoudt dat je langere aaneengesloten tijd bij de cliënt bent.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je beschikt over een opleiding Helpende niveau 2 eventueel aangevuld met de module 2+;
 • Je bent bereid je verder te ontwikkelen;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek en PG;
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak;
 • Je houdt van je vak en komt met plezier naar je werk.

Wat bieden wij?

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
 • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van GoodHabitz;
 • Inzicht in jezelf. Benieuwd naar jouw drijfveren? Ontdek het tijdens een gesprek met een Spiral Drives expert;
 • Uren in overleg wij horen graag wat jouw wensen zijn;
 • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie (FiscFree) volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Als helpende een salaris tussen de € 2.285,77 en € 2.928,86 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 25) en als helpende 2+ een salaris tussen de € 2.285,77 en € 3.013,60 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 30).


Enthousiast?

Meer weten? Bel of WhatsApp met Noortje Karssen (Recruiter) op telefoonnummer 06 10 56 22 58 of stuur Noortje een appje. Wil je alvast kennis maken met onze collega's? Kijk dan eens hier: Vacatures Wijkzorg - Coloriet

Meteen solliciteren?

Word jij blij van deze vacature en ben jij de geschikte kandidaat, reageer dan vóór 22 juli a.s. via de sollicitatiebutton.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Op locatie
 • Dronten, Flevoland
Thuiszorg
Thuiszorg, Vast contract

of

Details

Op locatie
 • Dronten, Flevoland
Thuiszorg
Thuiszorg, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet