Skip to content

Helpende 2(+)

LelystadIntramuraalColoriet de Hoven, Vast contract

Functieomschrijving

Ben jij helpende(+)? Houd jij van mensen en van zorg? Wil jij graag werken op onze mooie locatie Coloriet de Hoven? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Helpende 2(+)

16- 32 uur per week

Afhankelijk van jouw wensen

Coloriet de Hoven in Lelystad


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan een waardevol leven. In de Hoven wordt zorg en aandacht geboden voor bewoners met zowel somatische- als psychogeriatrische problematiek. Onze bewoners verblijven in kleinschalige groepen van 8 á 9 bewoners. Wij hebben de ruimte om “echte” aandacht te kunnen bieden. Voor onze bewoners zeggen wij “het leven is van jou” onze collega’s zijn vooruitstrevend, eigen-wijs en werken vanuit verbinding.


Wie ben jij?

Jij bent een collega die echt iets wil betekenen voor de bewoners. Je wil graag leren om de beste zorg te geven en helpt ook anderen met jouw ideeën. Je bent niet bang om iets anders uit te proberen. En je houdt ervan om dit samen met jouw team uit te voeren. Kernbegrippen zijn hierin; lief, aandachtig, betrouwbaar en flexibel.


Wat ga jij doen?

Als helpende 2+ werk je samen met verzorgende en verpleegkundige in een team en ondersteun je bewoners bij hun dagelijkse verzorging. Samen met familie, mantelzorgers en collega’s geef je kleur aan waardevol leven van de bewoners, door de wens van de bewoner voorop te stellen. Je begeleidt en verzorgt de bewoner vanuit het vastgestelde zorgleefplan. Je helpt bewoners onder andere met uit bed komen, aankleden en douchen. Als helpende2+ mag jij ook eenvoudige medische handelingen uitvoeren zoals medicatie toedienen en het aan- en uittrekken van steunkousen. Met een glimlach en een vriendelijk praatje creëer jij samen met je collega’s een prettig woon- en leefklimaat.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

  • Je beschikt over een opleiding Helpende niveau 2 (aangevuld met de module 2+);
  • Je bent bereid je verder te ontwikkelen;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de gezondheidszorg;
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.


Wat bieden wij?

  • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
  • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Als helpende een salaris tussen de € 2.210,77 en € 2.938,60 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 25) als helpende 2+ een salaris tussen de € 2.085,77 en € 2.798,67 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 30).


Enthousiast?

Meer weten? Bel met Elodie de Witte, manager zorg via: 06 23 76 05 79 of met Jeroen Deijnum, manager zorg via: 06 51 67 63 96.


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 2 oktober a.s. via de sollicitatiebutton.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG


Details

Lelystad, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Hoven, Vast contract

of

Details

Lelystad, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Hoven, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet