Skip to content

Helpende 2 of Helpende +

ZeewoldeThuiszorgThuiszorg, Vast contract

Functieomschrijving

Houd jij ervan om voor mensen te zorgen en ben jij het zonnetje in huis? Als jij een helpende diploma hebt en wil werken in de Wijkzorg dan is dit een leuke baan voor jou:


Helpende 2 of Helpende 2+

16-20 uur per week

Coloriet Wijkzorg in Zeewolde

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste en betrokken collega, die houdt van mensen en het fijn en leuk vindt om bij “de mensen thuis” zorg te verlenen. En dat is elke keer anders, dus je bent flexibel, kunt goed met mensen omgaan en kunt je aanpassen aan de situatie als dat nodig is. Uiteraard ben je een professional, verleent de beste zorg en doet dit met veel plezier. Wij en jouw cliënten kunnen op jou rekenen. Jij bent het zonnetje in huis, bij jouw cliënten en bij ons, want wij zijn een hecht team.


Wat ga jij doen?

Als helpende 2 of helpende 2+ werk je samen met verzorgende en verpleegkundige in een team en ondersteun je bewoners in Zeewolde bij hen thuis. Dit doe je samen met familie, mantelzorgers en collega’s. Wij geven kleur aan waardevol leven van de cliënten, door de wens van de cliënten voorop te stellen en daar maak jij een belangrijk onderdeel van uit. Je begeleidt en verzorgt de client vanuit het vastgestelde zorgleefplan. Je helpt de cliënt onder andere met uit bed komen, aankleden en douchen, ontbijtje maken, samen de krant lezen en soms bijvoorbeeld een wandelingetje, krant lezen of iets anders gezelligs. Want naast zorg staat welzijn ook hoog in het vaandel bij jou. Je krijgt tijd om onze cliënten aandacht te geven in de vorm van blokzorg, wat inhoudt dat je langere aaneengesloten tijd bij de cliënt bent.


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 5 woonzorgcentra, 2 woonzorgcentra in aanbouw en een advies- en behandelcentrum.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

Je beschikt over een opleiding Helpende niveau 2 (eventueel aangevuld met de opleiding Helpende plus);

je houdt van je werk;

Je hebt aantoonbare ervaring in de zorg,;

Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek en PG;

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.


Wat bieden wij?

Een contract voor onbepaalde tijd bij wederzijds enthousiasme

Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;

Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;

Een eindejaarsuitkering van 8,33%;

  • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.210,77 en € 2.853,86 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 25 voor helpende) en tussen €2210,77 en € 2.938,60 (bij een 36-urige werkweek/FWG30 voor helpende +


Enthousiast?

Meer weten? Bel of WhatsApp met Noortje Karssen (recruiter) op telefoonnummer 06 10 56 22 58 of stuur Noortje een appje.


Meteen solliciteren?

Word jij blij van deze vacature en ben jij de geschikte kandidaat, reageer dan vóór 25 december a.s. via de sollicitatiebutton. De sollicitatie gesprekken zullen plaatsvinden op een dinsdag in Zeewolde.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Zeewolde, Flevoland
Thuiszorg
Thuiszorg, Vast contract

of

Details

Zeewolde, Flevoland
Thuiszorg
Thuiszorg, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet