Skip to content

Helpende (2+) PG

DrontenIntramuraalColoriet de Kroon

Functieomschrijving

Ben jij het zonnetje in huis en zit mensen blij maken jou in het bloed? Dan pas jij goed in het team voor onze nieuw te openen locatie Coloriet de Kroon!


Helpende (2+) PG

Uren in overleg

Coloriet de Kroon in Dronten


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in zorg van A tot Z voor ouderen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet biedt thuiszorg en heeft 5 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Zorgen doen we samen bij Coloriet! Met ruim 1200 medewerkers, 1400 bewoners en cliënten, 600 vrijwilligers en familie & naasten geven we kleur aan waardevol leven.


Over je werkplek

Naast het station in Dronten aan de Ottodreef wordt op dit moment De Kroon van Dronten gerealiseerd. Naar verwachting opent Coloriet de Kroon vanaf januari 2024. Bekijk hier meer informatie over locatie De Kroon: Woonzorgcentrum Coloriet de Kroon

De Kroon is het nieuwe thuis van onze bewoners waar ze een eigen studio hebben. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer. Samen creëren we een veilige en plezierige woonomgeving waar iedereen zichzelf mag zijn en van betekenis is voor de beste zorg voor de bewoners.


Wie ben jij?

Voor de zorg die wij bieden zijn onze kernwaarden Verbindend, Eigen-wijs en Vooruitstrevend belangrijk. Als Helpende ben jij één van de vertrouwde gezichten op de groep voor onze bewoners maar ook voor hun familie en naasten. Je benut graag jouw eigen talenten en vindt het belangrijk om de verbinding op te zoeken met collega’s. Je ontdekt graag nieuwe dingen die ten goede komen aan de zorg voor onze bewoners.

Flexibiliteit en hulpvaardigheid zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor jou als professional. Jij hebt echt een zorghart en voegt graag iets toe aan het welzijn van de bewoners van de nieuwe locatie De Kroon.


Wat ga jij doen?

Als helpende werk je samen in een team en ondersteun je bewoners bij hun dagelijkse verzorging. Samen met familie, mantelzorgers en collega’s geef je kleur aan waardevol leven van de bewoners, door de wens van de bewoner voorop te stellen. Je begeleidt en verzorgt de bewoner vanuit het vastgestelde zorgleefplan. Je helpt bewoners onder andere met uit bed komen, aankleden en douchen. Hiernaast mag jij ook eenvoudige medische handelingen uitvoeren zoals medicatie toedienen en het aan- en uittrekken van steunkousen. Met een glimlach en een vriendelijk praatje creëer jij samen met je collega’s een huiselijke sfeer voor onze bewoners. En jij gaat samen met andere collega’s/teams een nieuwe locatie openen! De eerste weken maken jullie kennis met elkaar, volg je trainingen en ga je samen met jouw team proefdraaien. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel!

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

  • Je beschikt over een opleiding Helpende niveau 2 eventueel aangevuld met de module 2+;
  • Je bent bereid je verder te ontwikkelen;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG;
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.


Wat bieden wij?

  • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
  • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van GoodHabitz;
  • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie (FiscFree) volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Als helpende een salaris tussen de € 2.210,77 en € 2.853,86 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 25) als helpende 2+ een salaris tussen de € 2.210,77 en € 2.938,60 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 30).


Enthousiast?

Meer weten? Stel je vragen via WhatsApp of bel met Noortje Karssen, Recruitee via: 06 10 56 22 58.


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan vóór 2 oktober a.s. via de sollicitatiebutton.

De gesprekken worden gepland in september.


Voor De Kroon zijn wij ook op zoek naar: Verzorgende IG en Verzorgende IG (EVV).


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Dronten, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Kroon

of

Details

Dronten, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Kroon

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet