Skip to content

Helpende (2+) somatiek

DrontenIntramuraalColoriet de Regenboog, Vast contract

Functieomschrijving

Ben jij helpende? Houd jij van mensen en van zorg? Wil jij graag werken op onze mooie locatie Coloriet de Regenboog? Dan zijn wij op zoek naar JOU!


Helpende (2+) somatiek

Uren in overleg

Coloriet de Regenboog in Dronten


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum.


Wie ben jij?

Je bent een collega die openstaat voor vernieuwing en actief kennis deelt en opdoet. Flexibiliteit en pro-activiteit zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor jou als professional in een omgeving waar veel verandert. In de verandering van het team naar zelforganisatie ben jij een professional die initiatief toont en meedenkt. Je zet je in voor een prettige samenwerking en neemt je verantwoordelijkheid.


Wat ga jij doen?

Als helpende werk je samen met verzorgende en verpleegkundige in een team en ondersteun je bewoners bij hun dagelijkse verzorging op de somatische afdeling. Samen met familie, mantelzorgers en collega’s geef je kleur aan waardevol leven van de bewoners, door de wens van de bewoner voorop te stellen. Je begeleidt en verzorgt de bewoner vanuit het vastgestelde zorgleefplan. Je helpt bewoners onder andere met uit bed komen, aankleden en douchen. Als Helpende 2+ mag jij ook eenvoudige medische handelingen uitvoeren zoals medicatie toedienen en het aan- en uittrekken van steunkousen. Met een glimlach en een vriendelijk praatje creëer jij samen met je collega’s een prettig woon- en leefklimaat.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je beschikt over een opleiding Helpende niveau 2 (eventueel aangevuld met de module helpende 2+);
 • Je bent bereid je verder te ontwikkelen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de gezondheidszorg;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek;
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.


Wat bieden wij?

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
 • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet;
 • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Als helpende een salaris tussen de € 2.085,77 en € 2.717,96 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 25) als helpende 2+ een salaris tussen de € 2.085,77 en € 2.798,67 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 30).

Enthousiast?

Meer weten? Bel of WhatsApp met Aniek Abbink, manager zorg, via telefoonnummer 06 57 12 29 83 of stuur Aniek een appje.


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan vóór 11 december a.s. via de sollicitatiebutton.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Dronten, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Regenboog, Vast contract

of

Details

Dronten, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Regenboog, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet