Skip to content

Helpende (2+) / Verzorgende IG

LelystadIntramuraalColoriet Laarstaete, Vast contract

Functieomschrijving

Ben jij Helpende (2+) of Verzorgende IG? Houd jij van mensen en van zorg? Wil jij graag werken op onze mooie locatie Coloriet Laarstaete? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Helpende (2+) /Verzorgende IG

Uren in overleg, wij horen graag wat jouw wensen zijn

Coloriet Laarstaete in Lelystad


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in zorg van A tot Z voor ouderen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet biedt thuiszorg en heeft 5 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Zorgen doen we samen bij Coloriet! Met ruim 1200 medewerkers, 1400 bewoners en cliënten, 600 vrijwilligers en familie & naasten geven we kleur aan waardevol leven.


Wie ben jij?

Voor de zorg die wij bieden zijn onze kernwaarden Verbindend, Eigen-wijs en Vooruitstrevend belangrijk. Als Helpende/Verzorgende IG ben jij één van de vertrouwde gezichten op de groep voor onze bewoners maar ook voor hun familie en naasten. Je benut graag jouw eigen talenten en vindt het belangrijk om de verbinding op te zoeken met collega’s. Je ontdekt graag nieuwe dingen die ten goede komen aan de zorg voor onze bewoners.


Wat ga jij doen?

Jouw expertise wordt ingezet op de afdeling somatiek. Samen met familie, mantelzorgers en collega’s geef je kleur aan waardevol leven van de bewoners, door de wens van de bewoner voorop te stellen. Je begeleidt en verzorgt de bewoner vanuit het vastgestelde zorgleefplan. Je bent in staat om gedrag van bewoners te vertalen in een hulpvraag en dat op creatieve wijze te begeleiden.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je beschikt over een opleiding Helpende niveau 2 (eventueel aangevuld met de module helpende 2+) of een diploma verzorgende IG;
 • Je gaat met plezier naar je werk;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek;
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.

Wat bieden wij?

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
 • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van GoodHabitz;
 • Uren in overleg wij horen graag wat jouw wensen zijn;
 • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie (FiscFree) volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Als helpende een salaris tussen de € 2.085,77 en € 2.717,96 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 25), als helpende 2+ een salaris tussen de € 2.085,77 en € 2.798,67 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 30) en als verzorgende IG een salaris de € 2.266,72 en € 3.025,81 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 35).


Enthousiast?

Meer weten? Bel of WhatsApp met Michaël van Steijn (manager zorg), telefoon 06 16 08 98 90.


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan vóór 2 oktober a.s. via de sollicitatiebutton.

Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Lelystad, Flevoland
Intramuraal
Coloriet Laarstaete, Vast contract

of

Details

Lelystad, Flevoland
Intramuraal
Coloriet Laarstaete, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet