Overslaan naar content

Helpende of Helpende + voor PG (2+)en Somatiek

Op locatie
 • Zeewolde
IntramuraalColoriet de Sfinx

Functieomschrijving

Ben jij helpende 2 of 2+? Houd jij van mensen en van zorg? Wil jij graag werken op onze mooie locatie Coloriet de Sfinx? Dan zijn wij op zoek naar JOU!


Helpende en Helpende + voor PG (2+)en Somatiek

16 uur per week

Coloriet de Sfinx in Zeewolde


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan een waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum.


Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste collega die graag meedenkt over hoe de zorg nóg beter kan. Jij levert jouw bijdrage aan” van zorgen voor naar zorgen mét”. Jij ziet wat onze bewoners nodig hebben en wat ze zelf nog kunnen. Jouw professionele en collegiale houding maakt het samenwerken met jou fijn.


Wat ga jij doen?

Als helpende werk je samen met verzorgende en verpleegkundige in een team en ondersteun je bewoners bij hun dagelijkse verzorging. Samen met familie, mantelzorgers en collega’s geef je kleur aan waardevol leven van de bewoners door de wens van de bewoner voorop te stellen. Je begeleidt en verzorgt de bewoner vanuit het vastgestelde zorgleefplan. Je helpt bewoners onder andere met uit bed komen, aankleden en douchen. Met een glimlach en een vriendelijk praatje creëer jij samen met je collega’s een prettig woon- en leefklimaat. Je zal voornamelijk korte ochtenddiensten en avonddiensten draaien.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je beschikt over een opleiding Helpende niveau 2 of 2+aangevuld met de module 2+;
 • Je bent bereid je verder te ontwikkelen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de gezondheidszorg;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG;
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.


Wat bieden wij?

 • Een leuke functie in een enthousiast team.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Deelname aan de fietsregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.339,72 en € 2.928,86 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 25) of € 2.339,72 en € 3.013,60 (bij een 36-urige werkweek/FWG 30).


Enthousiast?

Meer weten? Stel je vragen via WhatsApp of bel met Joop Pronk (Manager Zorg en Welzijn), telefoon 06-51 16 16 78 of appje.


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 22 juli a.s. via de sollicitatiebutton.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Op locatie
 • Zeewolde, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Sfinx

of

Details

Op locatie
 • Zeewolde, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Sfinx

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet