Skip to content

Helpende

LelystadThuiszorgVast contract

Functieomschrijving

Ben jij helpende? Houd jij van mensen en van zorg? En wil jij graag werken in de Wijkzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Helpende

24 uur per week

Coloriet Wijkzorg in Lelystad


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 5 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum.


Wie ben jij?

Je bent een collega die openstaat voor vernieuwing en actief kennis deelt en opdoet. Flexibiliteit en pro-activiteit zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor jou als professional in een omgeving waar veel verandert. In de verandering van het team naar zelforganisatie ben jij een professional die initiatief toont en meedenkt. Je zet je in voor een prettige samenwerking en neemt je verantwoordelijkheid.


Wat ga jij doen?

Als helpende 2+ werk je samen met verzorgende en verpleegkundige in een team en ondersteun je bewoners bij hun dagelijkse verzorging. Samen met familie, mantelzorgers en collega’s geef je kleur aan waardevol leven van de cliënten, door de wens van de cliënten voorop te stellen. Je begeleidt en verzorgt de cliënt vanuit het vastgestelde zorgleefplan. Je helpt de cliënt onder andere met uit bed komen, aankleden en douchen, ontbijtje maken, samen de krant lezen en soms een activiteit met de cliënt. Naast zorg staat welzijn ook hoog in het vaandel bij jou. Je krijgt tijd om onze cliënten aandacht te geven in de vorm van blokzorg, wat inhoudt dat je langere aaneengesloten tijd bij de cliënt bent.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

  • Je beschikt over een opleiding Helpende niveau 2 (eventueel aangevuld met de opleiding Helpende plus);
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de gezondheidszorg;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek en PG;
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.


Wat bieden wij?

  • Een contract voor 7 maanden bij wederzijds enthousiasme wordt dit omgezet naar een onbepaalde tijd contract;
  • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, bv. opleiding VIG;
  • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.210,77 en € 2.853,86 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 25).


Enthousiast?

Meer weten? Bel of WhatsApp met Noortje Karssen (recruiter) op telefoonnummer 06 10 56 22 58 of stuur Noortje een appje.


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 25 december  a.s. via de sollicitatiebutton.

Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG


Details

Lelystad, Flevoland
Thuiszorg
Vast contract

of

Details

Lelystad, Flevoland
Thuiszorg
Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet