Overslaan naar content

Klantadviseur

Op locatie
 • Lelystad
IntramuraalVast contract

Functieomschrijving

Ben jij vernieuwend en communicatief sterk en is samenwerken jouw tweede natuur? Dan zorgen wij samen voor een ultieme klantbeleving!

Klantadviseur
24-32 uur per week
Coloriet Advies & Support in Lelystad

Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in zorg van A tot Z voor ouderen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet biedt thuiszorg en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Zorgen doen we samen bij Coloriet! Met ruim 1200 medewerkers, 1400 bewoners en cliënten, 600 vrijwilligers en familie & naasten geven we kleur aan waardevol leven.


Wie ben jij?

Wanneer cliënten contact zoeken met Coloriet ben jij als klantadviseur degene die hen meeneemt in de wereld van zorg en diensten van Coloriet. Jij adviseert bijvoorbeeld over wonen, financiering en persoonsalarmering. Daarbij zet je jouw communicatieve vaardigheden in, werk je vraag-verhelderend en luister je goed. Verder signaleer je kansen in het zorgdomein en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van producten en diensten binnen Coloriet. Je anticipeert altijd op de behoeften van (potentiële) cliënten, bent een echte verbinder en levert een bijdrage in de regionale netwerken.


Wat ga je doen?
In jouw rol van klantadviseur help jij cliënten en hun familie of mantelzorgers bij het maken van zorgkeuzes. Al vanaf het begin van het keuzeproces speel jij hierin een actieve rol. Jij brengt de wens en zorgvraag van de cliënt duidelijk in kaart en biedt op basis van de indicatie en aanvullende informatie een passend zorgaanbod aan. Je hebt hiervoor contact met verwijzers, zorgprofessionals en andere betrokkenen. De cliënt kan eventueel aanspraak maken op meerdere zorgwetten (ZVW, WMO, WLZ), jij adviseert hierin.

Je onderhoudt diverse in- en externe contacten en draagt bij aan de ontwikkeling van het zorg- en diensten portfolio van Coloriet. Tot slot beheer en actualiseer je de wachtlijst en controleer je gegevens en indicaties. Kortom een leuke en uitdagende baan met veel afwisseling!

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau;
 • Jij bent administratief sterk en werkt procesmatig en accuraat;
 • Je laat senioriteit zien als het gaat om het adviseurschap binnen deze functie;
 • Een frisse kijk op de functie van klantadviseur in relatie tot de cliënt en een hoge mate van flexibiliteit om mee te bewegen met alle ontwikkelingen;
 • Je hebt een dienstverlenende instelling en affiniteit met de diverse doelgroepen van Coloriet (waaronder gespecialiseerde verpleeghuiszorg, revalidatie en thuiszorg);
 • Ervaring binnen zorg en welzijn is gewenst.

Wij bieden

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
 • Inspirerend en zinvol werk in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van GoodHabitz;
 • Inzicht in jezelf. Benieuwd naar jouw drijfveren? Ontdek het tijdens een gesprek met een Spiral Drives expert;
 • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 3.013,60 en € 4.370,94 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 50).

Enthousiast?

Meer weten? Bel of WhatsApp met Jeroen Deijnum, manager zorg via: 06 51 67 63 96 of stuur Jeroen een appje.


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 29 juli a.s. via de sollicitatiebutton. Zodra wij de geschikte collega hebben gevonden sluiten wij deze leuke vacature, reageer dus snel.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland
Intramuraal
Vast contract

of

Details

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland
Intramuraal
Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet