Overslaan naar content

Kwaliteitsverpleegkundige

Op locatie
 • Dronten
ThuiszorgColoriet de Regenboog, Vast contract

Functieomschrijving

Zoek jij een werkgever die inzet op kwaliteit en ontwikkeling? Wil je als verpleegkundige jouw team coachen in continue verbeteren? Dan bieden wij jou deze uitdagende functie!


Kwaliteitsverpleegkundige

28-36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen

Wijkzorg regio Dronten


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt Wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum.


Wie ben jij?

Jij hebt een positieve blik en wilt graag samen processen optimaliseren om de zorg beter maken. Jij bent een echte verbinder. Jouw probleemoplossend vermogen deel je graag met anderen en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Tot slot ben jij een pionier en wil je graag samen met jouw collega’s deze mooie functie verder vormgeven binnen de Wijkzorg.


Wat ga jij doen?

Als kwaliteitsverpleegkundige heb je een belangrijke rol in het bevorderen van het kwaliteitsdenken op de werkvloer en het invoeren van alle veranderingen binnen de ouderenzorg. Je doet dit samen met andere zorgprofessionals door samen een omgeving te creëren van continu verbeteren.


Hierbinnen denk je mee over het neerzetten van kwalitatief goede zorg, waarbij de wetgeving, het kwaliteitssysteem en het werken met protocollen van groot belang is. Je zet jouw kennis in en inspireert graag je collega’s. Je werkt (gedeeltelijk) mee in de zorg om in contact te blijven met de praktijk. Je coacht (gevraagd en ongevraagd) collega’s op methodisch werken, samenwerken, feedback geven & ontvangen en de kwaliteit van zorg. Je onderzoekt daarvoor de werkwijze, de knelpunten en de behoeftes van de medewerkers en deelt je bevindingen in het team.


Samen creëer je de gewenste veranderingen op het gebied van gedrag en benadering. Je benut de talenten van de teamgenoten en zet teams zoveel mogelijk in hun kracht op kwaliteitsgebied. Je draagt zelf actief bij aan het verbeteren van de zorgdossiers en levert een belangrijke en aantoonbare bijdrage aan de kwaliteitszorg en de deskundigheidsbevordering. Tevens heb je een signalerende functie naar de manager zorg.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Een afgeronde HBO opleiding verpleegkunde;
 • Aanvullende opleiding op het gebied van kwaliteit, of bereid deze te volgen;
 • Meerdere jaren ervaring als verpleegkundige (binnen de Wijkzorg);
 • Je bent het toonbeeld van rust en straalt vertrouwen uit;
 • Analytisch en overstijgend denkvermogen;
 • Kennis van kwaliteitssystemen, PDCA-cyclus, protocollen en wettelijke kaders in de gezondheidszorg;
 • Coachende vaardigheden.

Wij bieden:

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet;
 • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Inzicht in jezelf. Benieuwd naar jouw drijfveren? Ontdek het tijdens een gesprek met een Spiral Drives expert;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Deze functie wordt voornamelijk onder kantoortijden uitgevoerd;
 • Teams met toegewijde, fijne collega’s waarbij je samen met de twee andere kwaliteitsverpleegkundigen in Flevoland optrekt om onze dienstverlening nog beter te maken;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 3.013,60 en € 4.370,94 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 50).


Informatie

Meer weten? Bel met Martijn Zentveld, manager Wijkzorg Dronten via: 06-20440382, stuur Martijn een appje of mail naar m.zentveld@coloriet.nl

Voor meer inhoudelijke vragen over de functie kan je ook bellen met Barbara Schouten, kwaliteitsverpleegkundige Wijkzorg via 06-57240860 of mail naar b.schouten@coloriet.nl


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan vóór 28 juli a.s. via de sollicitatiebutton.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Op locatie
 • Dronten, Flevoland
Thuiszorg
Coloriet de Regenboog, Vast contract

of

Details

Op locatie
 • Dronten, Flevoland
Thuiszorg
Coloriet de Regenboog, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet