Skip to content

Manager Revalidatiezorg

LelystadBehandelingRevalidatiezorg, Vast contract

Functieomschrijving

Ben jij een verbinder die dit weet te combineren met ondernemerschap binnen de wereld van zorg en revalidatie? En ben jij op zoek naar een ambitieuze en inspirerende organisatie? Reageer dan snel!


Manager Revalidatiezorg

36 uur per week

Advies- en Behandelcentrum Coloriet in Lelystad


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 500 vrijwilligers geven wij samen kleur aan een waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 5 woonzorgcentra en een advies - en behandelcentrum.


Ons specialisme

Als jij kiest voor werken bij Coloriet, kies je voor de organisatie die dé specialist is in wonen en zorg voor ouderen in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet is volop in beweging en ontwikkeling; er wordt zorg verleend op het brede werkterrein van geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, palliatieve zorg en chronische somatiek. Samen zetten we de schouders eronder en werken we vanuit de geformuleerde ambities om onze organisatiedoelen te behalen, waarbij onze cliënt altijd centraal staat. Wij willen samen “kleur geven aan waardevol leven”. Daar speel jij een belangrijke rol in. Je ontmoet een enthousiaste en innovatieve organisatie waar ondernemerschap gestimuleerd wordt.


Wie ben jij?

Jij bent een ervaren manager met een inspirerende en eigentijdse visie op de inhoud van Geriatrische Revalidatie. Je hebt ruime veranderkundige ervaring en je stimuleert je medewerkers om zich continu te ontwikkelen. Je werkt vanuit vertrouwen, je geeft ruimte en bent koersvast. Je motiveert mensen om nieuwe dingen uit te proberen en om zich kwetsbaar op te stellen. Je geeft hierin zelf het goede voorbeeld. Je luistert en je bent oprecht nieuwsgierig naar de mening van anderen. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door een combinatie van stevigheid en warmte, altijd vanuit respect en waardering met een hoge mate van (organisatie)sensitiviteit.


De uitdaging

Je bent resultaatverantwoordelijk voor de 4 units (32 bedden) op de Geriatrische Revalidatie en voor het behalen van afgesproken resultaten op het gebied van kwaliteit van zorg voor cliënten, personeelsmanagement en bedrijfsvoering. Jij vindt het een uitdaging om samen beter te worden. Je bent een positieve denker en ziet altijd kansen en mogelijkheden. Naast inhoudelijk gedreven ben je bedrijfskundig sterk. Jij bent in de lead als het gaat om de coördinatie van projecten. Dit houdt in dat je er voor zorgt dat de uitvoering van de projectopdracht optimaal wordt ondersteund door een adequate planning, voorbereiding, uitwerking, bewaking en afwikkeling van actiepunten. Deze projecten omvatten bijvoorbeeld het verder ontwikkelen van de geriatrische revalidatie (o.a. ontwikkeling van zorgpaden en verdere ontwikkeling van het therapeutisch klimaat binnen het totale team) en “ambulantisering GR” (waarbij cliënten eerder naar huis gaan onder begeleiding van Coloriet). Tot slot lever jij een bijdrage aan het personeels-, arbo- en kwaliteitsbeleid waarbij bijzondere aandacht is voor het werkplezier en aantoonbaar acties worden ondernomen om (beleefde) werkdruk in balans te brengen

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Jij beschikt over academisch werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare kennis en ervaring binnen de ouderenzorg of (medisch specialistische) revalidatie is een pré
 • Een leiderschapsstijl die zich kenmerkt door daadkracht, betrouwbaarheid en overtuigingskracht;
 • Een resultaatgerichte manier van werken. Zowel op korte als lange termijn weet je risico’s in te schatten, knopen door te hakken en met een innovatieve blik te bouwen aan ‘jouw’ regio;
 • Jij kent de dynamiek en de ontwikkelingen in de wereld van zorg & behandeling en weet wat dit betekent voor (medische) verantwoordelijkheden;
 • Jij stelt onze cliënten en (zorg-)professionals centraal;
 • Tot slot ben jij een echte netwerker, je ziet kansen en weet deze te benutten.


Wij bieden

 • Bij wederzijds enthousiasme een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Verantwoordelijk en uitdagend werk in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 4.264,33 en € 6.423,20 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 65).

Meer weten?

Bel dan met Noortje Karssen, recruiter via 06 10 56 22 58.


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 2 oktober a.s. via onderstaande button.

Een assessment kan deel uitmaken van deze procedure.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Lelystad, Flevoland
Behandeling
Revalidatiezorg, Vast contract

of

Details

Lelystad, Flevoland
Behandeling
Revalidatiezorg, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet