Overslaan naar content

Masterpsycholoog

Op locatie
 • Lelystad
BehandelingVast contract

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven Masterpsycholoog met een hart voor mensen? Wil je daarnaast graag jezelf verder ontwikkelen en word jij enthousiast van een dynamische omgeving? Dan maken wij graag kennis met jou!


Masterpsycholoog

24-32 uur per week

Coloriet Advies- en Behandelcentrum


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan een waardevol leven. Coloriet biedt Wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Coloriet is een ondernemende organisatie. Jouw initiatieven en ideeën zijn dan ook welkom. Je ervaart korte lijnen en een prettige, laagdrempelige samenwerking met andere disciplines.


Ons team

De vakgroep Psychologie bestaat uit 2 GZ-psychologen, 5 psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en 3 masterpsychologen. We zijn erg verschillend en we waarderen dit als onze kracht. Door onze verschillende talenten en persoonlijkheden zijn we goed in staat om het brede spectrum van psychologie binnen de ouderenzorg te leveren. We steunen elkaar, geven elkaar de ruimte, genieten van elkaar. In een complexe en veelzijdige werkomgeving heb je een warm team nodig dat je ondersteunt en aanvult. Een team waar gelachen wordt en naar elkaar omgekeken. Dat is onze kracht en het maakt ons werkplezier compleet.

En last but not least neemt Coloriet deel aan GOP-Flevoland, een samenwerkingsverband waarin we met 3 andere ouderenzorg organisaties in de regio de GZ-opleiding aanbieden.


Wie ben jij?

Jij bent iemand die ons aanvult met jouw ondernemerschap en passie voor onze bewoners en cliënten. De complexe werkomgeving daagt jou uit en brengt het beste in jou naar boven. Net als de rest van je team zoek je naar mogelijkheden om onze positie in de organisatie zo goed mogelijk te vervullen. Werken volgens onze missie ‘samen kleur geven aan waardevol leven’ is je op het lijf geschreven en draag jij uit in je werk. Je bent enthousiast, doortastend, invoelend en hebt een sterke affiniteit met ouderen. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel en beschikt over creatief denkvermogen.


Wat ga je doen?

Er is veel te doen binnen Coloriet. We bedienen cliënten op de GRZ, bewoners op psychogeriatrie of somatiek, cliënten in de wijk. We helpen revaliderende cliënten, mensen met complexe problematiek die nog thuis wonen en bewoners met dementie. We bieden jou als masterpsycholoog een plek waar je verder kan ontwikkelen en leren. En, je hoeft het nooit alleen te doen. Het team staat achter je, en je krijgt werkbegeleiding van een GZ-psycholoog. Een greep uit de mogelijke werkzaamheden voor jou als masterpsycholoog bij Coloriet:

 • Diagnostiek naar: neurocognitie, gedrag, stemming en persoonlijkheid;
 • (Mediatief) behandelen van bewoners met gedragsveranderingen, stemmingsproblemen en neurocognitieve problemen, zowel individueel als in groepen;
 • Deelnemen aan multidisciplinaire overleggen om de zorg rondom cliënten te evalueren en te verbeteren;
 • Coachen van onze zorgteams d.m.v. coaching, scholing, adviezen en psycho-educatie;
 • Samen met de GZ-psycholoog meedenken en werken aan beleid op het gebied van: ‘Wet Zorg en Dwang’, ’psychiatrie in het verpleeghuis’, ‘GZ-psycholoog als regiebehandelaar’, ‘innovaties in de zorg’. Of misschien heb je zelf een goed idee.

Vereisten

Wat vinden wij verder belangrijk?

 • Je hebt een universitaire psychologie studie (bij voorkeur klinisch of neuropsychologie), aangevuld met BAPD aantekening;
 • Kennis van en ervaring met (mediatieve) cognitieve gedragstherapie en (neuro)cognitieve ziektebeelden is een pré;
 • Je hebt affiniteit met cliënten met psychogeriatrische of somatische aandoeningen;
 • Je bent een enthousiaste masterpsycholoog met passie voor je vak en wilt graag in teamverband werken. Ook ben je in staat om individueel de vakgroep psychologie te vertegenwoordigen in de multidisciplinaire teams.


Wij bieden

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
 • Verantwoordelijk en uitdagend werk in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van GoodHabitz;
 • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Inzicht in jezelf. Benieuwd naar jouw drijfveren? Ontdek het tijdens een gesprek met een Spiral Drives expert;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 3.767,93 en € 5.593,19 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 60).


Enthousiast? Meer weten?

Loop gerust een dag(deel) mee, om ons team en onze organisatie van dichterbij te leren kennen. Bel voor vragen of meer informatie naar Edith Dekker, GZ-psycholoog 06-13603882/ Daniëlle Groenewoud, GZ-psycholoog 06-22010102 of neem contact op met Noortje Karssen, Recruiter via: 06 10 56 22 58. 


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 29 juli a.s. via de sollicitatiebutton. Ook bij deze leuke vacature gaan interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voor. 


Wij geloven in een diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Bij indiensttreding vragen wij om een geldige VOG.

Details

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland
Behandeling
Vast contract

of

Details

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland
Behandeling
Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet