Overslaan naar content

Planner

Op locatie
 • Lelystad
IntramuraalColoriet Laarhof, Vast contract

Functieomschrijving

Werk jij graag zelfstandig en vind je het een uitdaging om te puzzelen om een zo optimaal mogelijk rooster te organiseren? Kom dan bij ons werken!


Planner

24 uur per week

Coloriet Laarhof in Lelystad


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum.


Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige professional die in staat is om besluiten te nemen en knopen door te hakken. Je kunt goed zelfstandig werken en piekmomenten in je werk zie je als een uitdaging. Je blijft tijdens piekmomenten zorgvuldig en oplettend. Je bent creatief in het oplossen van onvoorziene zaken. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, ben jij doortastend en heb jij een uitstekend inschattingsvermogen? Dan ben jij de geschikte kandidaat!


Wat ga je doen?

Wij zijn een enthousiast team planners dat ondersteuning biedt tijdens het roosteren en plannen van de inzet van onze medewerkers. Dit proces en het team kan op jouw creativiteit, kritische blik en verbindend vermogen rekenen. Jij zorgt voor de personeelsplanning, samen met het team ondersteun je bij het opstellen van roosters en het regelen van de inzet van medewerkers. Je stelt roosters samen, volgens wet- en regelgeving, het formatieplaatsenplan en het benodigde dienstenpatroon. Ook ondersteun je leidinggevenden en medewerkers bij het gebruik van het roostersysteem ONS Nedap. Daarnaast inventariseer en analyseer je de knelpunten en doe je, gevraagd maar vooral ook ongevraagd, verbetervoorstellen. Tot slot monitor jij teamafspraken, controleer jij de naleving hiervan en werk jij samen met planners van de andere locaties.

Vereisten

Wat vinden wij verder belangrijk?

 • MBO werk- en denkniveau en kennis van logistieke processen en het maken van planningen;
 • Een gespreid bedje is niets voor jou: jij bouwt graag, samen met je collega’s, aan het optimaliseren van processen;
 • Jij bent creatief, niet van de gebaande paden en houdt van, met elkaar, op gefundeerde wijze veranderingen doorvoeren;
 • Affiniteit met de zorg;
 • Je maakt nieuwe situaties snel eigen en werkt oplossingsgericht;
 • Kennis van roosterplanning en geautomatiseerde roosterverwerking met het systeem ONS Nedap;
 • Je hebt kennis van de Arbeidstijdenwet, CAO VVT en de regels voor gezond roosteren of de bereidheid deze eigen te maken.


Wij bieden

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
 • Een baan die past bij jou; een spil functie voor collega’s in de zorg in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van Good Habitz;
 • Deelname aan de fietsregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een passend salaris tussen de € 2.695,33 en € 3.502,58 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 40)


Enthousiast?

Meer weten? Bel of WhatsApp met Lummie van Urk, Teamleider Planbureau via telefoonnummer; 06- 51338468 of stuur Lummie een appje.


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan voor 15 juli 2024 via de sollicitatiebutton.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland
Intramuraal
Coloriet Laarhof, Vast contract

of

Details

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland
Intramuraal
Coloriet Laarhof, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet