Overslaan naar content

Projectleider

Op locatie
 • Dronten en Zeewolde
Alle locatiesAlle locaties, Vast contract

Functieomschrijving

Ben jij sterk in het managen van processen en projecten en werk je graag samen om tot een impactvol resultaat te komen? Dan maken wij graag kennis met jou!


Projectleider

32-36 uur per week

Coloriet Dronten, Lelystad en Zeewolde


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in zorg van A tot Z voor ouderen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet biedt thuiszorg en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Zorgen doen we samen bij Coloriet! Met ruim 1200 medewerkers, 1400 bewoners en cliënten, 600 vrijwilligers en familie & naasten geven we kleur aan waardevol leven.


Wie ben jij?

Het verlenen van goede zorg staat steeds meer onder druk door de vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt. Coloriet is overtuigd dat alleen door ‘’samen leven, samen zorgen” wij de ouderenzorg toegankelijk en beschikbaar kunnen houden voor de inwoners van Dronten, Lelystad en Zeewolde. Als Projectleider lever jij direct een bijdrage aan deze maatschappelijke opgave voor de ouderenzorg.

Je houdt van een analytische uitdaging en een dynamische werkomgeving. Jouw kracht is om projectmatig leiding te geven aan veranderingen en implementaties daarvan in de organisatie. Daarbij breng je ideeën en mensen samen om te komen tot een gedragen resultaat. Je maakt processen en inhoudelijke onderwerpen snel eigen en coördineren en plannen gaat jou makkelijk af. Je bent initiatiefrijk en schakelt snel in contacten op verschillende niveaus. Je bent bevlogen over het meebouwen aan nog betere en innovatieve zorgverlening.


Wat ga jij doen?

In deze afwisselende en veelzijdige functie werk je in opdracht van de opdrachtgevers en in samenwerking met collega’s uit de hele organisatie. Jij leidt (multidisciplinaire) projecten voor verschillende aandachtsgebieden op tactisch en strategisch niveau. Jij zorgt er voor dat de projectopdracht binnen de afgesproken kaders van kwaliteit, planning en budget wordt uitgevoerd. Je geeft sturing aan de projecten en projectmedewerkers om de organisatiedoelstellingen en projectresultaten te behalen. Je schrijft projectplannen en notities, stelt begrotingen en planningen op en verzorgt presentaties en rapportages. Daarnaast lever je een bijdrage aan de professionalisering van projectmatig werken bij Coloriet.

Kortom een uitdagende rol in een dynamische omgeving op weg naar ‘’de zorg voor morgen” voor ouderen in Flevoland!

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je beschikt over HBO/academisch werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring met projectmatig werken en projectmanagement;
 • Je volgt actief maatschappelijke ontwikkelingen en vraagstukken, ziet kansen en vertaalt deze naar projecten en streeft naar échte verbeteringen en zorginnovatie;
 • Je bent doortastend, overziet complexe situaties en organiseert succes;
 • Je bent communicatief en mens- en organisatiesensitief.

Wat bieden wij?

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
 • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;
 • Flexibele werkomgeving met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en vrijheid (hybridewerken) om je eigen tijd in te delen;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van GoodHabitz;
 • Inzicht in jezelf. Benieuwd naar jouw drijfveren? Ontdek het tijdens een gesprek met een Spiral Drives expert;
 • Deelname aan het fietsenplan, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 3.256,53 en € 4.906,49 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 55).

Enthousiast?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Monique te Velthuis, Bestuurssecretaris via: 06 57 26 17 84 of stuur Monique een appje.

Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 28 juli a.s. via de sollicitatiebutton.


Bij indiensttreding vragen wij om een geldige VOG

Details

Op locatie
 • Dronten en Zeewolde, Flevoland
Alle locaties
Alle locaties, Vast contract

of

Details

Op locatie
 • Dronten en Zeewolde, Flevoland
Alle locaties
Alle locaties, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet