Overslaan naar content

Vakantiekrachten zorglocaties gezocht!

Op locatie
 • Dronten en Zeewolde
IntramuraalAlle locaties, Vakantiekracht

Functieomschrijving

Vakantiekrachten gezocht!


Ben jij op zoek naar een afwisselende, gezellige en uitdagende ZomerJob? Volg je een zorgopleiding dan past deze vakantiebaan in de zorg bij jou. Maar ook zonder zorgopleiding verwelkomen wij jou graag bij Coloriet!


Aantal uren in overleg met jou!

Voor één van onze locaties in Dronten, Lelystad & Zeewolde


Wie ben jij?

Coloriet is dé specialist in wonen en thuiszorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. In de zomermaanden van juni tot en met september kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Ben jij in deze periode minimaal 3 weken beschikbaar en passen de woorden hulpvaardig, enthousiast, doorzetter en sociaal bij jou? Dan ben jij de vakantiekracht die wij zoeken!

Voor sommige vacatures vragen wij een zorggerichte opleiding (afgerond of nog in opleiding) maar ook zonder hebben wij een leuke vakantiebaan voor jou. Je kan namelijk een basistraining volgen bij Coloriet. In twee of drie dagdelen leer je alle belangrijke basisregels die bij het werken in de zorg belangrijk zijn. Daarnaast leer je allerlei werkzaamheden waarmee je onze bewoners kunt ondersteunen in hun dagelijks leven. Lijkt dit jou leuk?

Klik hier voor meer informatie over de basistraining: Vakantiekracht medewerker zorg (intramuraal) (coloriet.nl) 


Wat ga jij doen als medewerker in de zorg op één van de locaties van Coloriet?

Samen met je collega’s geef je directe zorg aan onze bewoners. Dit houdt in dat je de dagelijkse verzorging van bewoners op je neemt. Dit kunnen zowel werkzaamheden in de zorg zijn, zoals hulp bieden bij aankleden en douchen, of in de huishouding. Met een glimlach en een vriendelijk praatje zorg jij samen met je collega’s voor een fijne, gezellige sfeer voor onze bewoners.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je hebt bij voorkeur een zorg en welzijn opleiding helpende niveau 2 aangevuld met de medicatiemodule of Verzorgende IG niveau 3 (of hoger);
 • Óf je bent in opleiding tot verzorgende of verpleegkundige met de medicatiemodule al afgetekend of jij hebt interesse in de basistraining;
 • Je bent enthousiast, sociaal en hebt een gastvrije instelling;
 • Beschikbaarheid in de maanden juni tot en met september of gedeeltes hiervan;
 • Bij voorkeur ben je drie aaneengesloten weken beschikbaar.


Wij bieden

 • Een vakantie- of arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd;
 • Volop kansen voor laatstejaarsstudenten om hier een uitdagende baan binnen Coloriet aan over te houden;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet;
 • Verantwoordelijkheid en leuk werk in een enthousiast team;
 • En een leuk passend salaris! Salaris tussen 13,82 en 17,28 bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Dit is exclusief vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag, tot wel 60%!


Enthousiast?

Wil jij meer over deze functie weten? Bel of WhatsApp met Geeke Barneveld, intercedent via: 0616142875 of Danielle de Boer, intercedent via: 0613117626.


Meteen solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan direct of vóór 22 juli 2024 via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.
Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Op locatie
 • Dronten en Zeewolde, Flevoland
Intramuraal
Alle locaties, Vakantiekracht

of

Details

Op locatie
 • Dronten en Zeewolde, Flevoland
Intramuraal
Alle locaties, Vakantiekracht

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet