Skip to content

Verpleegkundige Zorgtechnologie

LelystadThuiszorgThuiszorg

Functieomschrijving

Heb jij een ondernemende en enthousiaste instelling en is het jouw passie om collega’s te enthousiasmeren voor het gebruik van zorgtechnologie? Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega voor de vacature van Verpleegkundige Zorgtechnologie.

Verpleegkundige Zorgtechnologie
20 uur per week

Standplaats: Lelystad

Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 5 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum.


Wie ben jij?

Je weet op een coachende, enthousiaste en stimulerende manier eventuele bezwaren weg te nemen en de zorgprofessionals te begeleiden in het gebruik van zorgtechnologie. Heldere en duidelijke communicatie is voor jou een vanzelfsprekendheid, afspraak is afspraak. Je bent een organisatietalent, kan meerdere ballen tegelijk omhoog houden en kan goed prioriteren. Je bent creatief, denkt in mogelijkheden en oplossingen waarbij je het doel voor ogen houdt. Je bent een echte pionier en vindt het een uitdaging collega’s en cliënten mee te nemen in de mogelijkheden op het gebied van zorgtechnologie Je bent werkzaam of werkzaam geweest in de functie van Verpleegkundige.


Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige Zorgtechnologie lever jij een belangrijke bijdrage aan het verder ontwikkelen van de inzet van zorgtechnologie binnen Coloriet. Het eerste project wat op jouw agenda staat is: ‘Client in beeld’. Het doel van “Client in Beeld” is kwetsbare cliënten via beeldschermzorg kwalitatief goede zorg en ondersteuning bieden. Als Verpleegkundige Zorgtechnologie ben jij samen met jouw collega de centrale spil binnen het beeldzorgteam. Jij bent degene die de beeldzorgmomenten verdeeld onder het beeldzorgteam en neemt zelf ook beeldzorgmomenten voor je rekening. In het beeldzorgteam word jij bijgestaan door jouw collega Verpleegkundige Zorgtechnologie, beeldzorgmedewerkers en medewerkers die op dat moment hun eigen functie (tijdelijk) niet kunnen vervullen. Daarnaast onderhoud je nauw contact met de wijkzorgmedewerkers die zorgtechnologie als regeltaak op zich nemen. Jij zorgt ervoor dat medewerkers van het beeldzorgteam alle kennis hebben om de juiste zorg op afstand te verlenen.


Naast het beeldzorgteam ligt je focus ook op het in gebruik nemen van de medicijndispenser. Je schakelt met de regeltaakhouders zorgtechnologie, leveranciers van middelen die je inzet, (potentiële) cliënten en met verschillende afdelingen binnen Coloriet, waaronder ICT.

Maar uiteraard staan de ontwikkelingen niet stil! We willen onze ingezette koers gaan continueren en uitbreiden met andere zorgtechnologieën zoals bijvoorbeeld de Tessa, Leefstijlmonitoring of Smart Glass. Jij bouwt met ons mee aan het neerzetten van een ‘digitale first cultuur’ binnen onze wijkteams. We willen blijven bouwen aan een toekomst waarin ouderen met vertrouwen zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Je deelt je kennis en enthousiasme met de collega’s. Kortom een leuke en uitdagende baan met veel afwisseling!Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Minimaal een afgeronde MBO+ opleiding met affiniteit voor zorgtechnologie;
 • Je bent werkzaam of werkzaam geweest in de functie van verpleegkundige (een BIG registratie is een pre);
 • Jij beschikt zelf ook over uitstekende digitale vaardigheden;
 • Je hebt lef, ondernemerschap en bent proactief;
 • Je bent flexibel inzetbaar, afhankelijk van de digitale beeldzorgroutes;
 • Je bent in bezit van eigen vervoer;
 • Je hebt affiniteit met ouderenzorg.

Wij bieden

 • Wij bieden een tijdelijke overeenkomst voor een jaar, met zicht op verlenging tot onbepaalde tijd;
 • Inspirerend en zinvol werk in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet;
 • Deelname aan het fietsplan, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.620,33 en € 3.754,41 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 45).

Enthousiast?
Meer weten? Bel of WhatsApp met Martijn Zentveld (manager Wijkzorg) op telefoonnummer 06 20 44 03 82 of stuur Martijn een appje of met 

Martie Boersma (projectspecialist Wijkzorg) op telefoonnummer 06 23 65 07 52 of stuur Martie een appje.


Meteen solliciteren?
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 11 december 2023 via onderstaande button.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Lelystad, Flevoland
Thuiszorg
Thuiszorg

of

Details

Lelystad, Flevoland
Thuiszorg
Thuiszorg

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet