Overslaan naar content

Verzorgende IG dronten

Op locatie
 • Dronten
ThuiszorgThuiszorg, Vast contract

Functieomschrijving

Houd jij van een uitdaging? Dan is dit de job voor jou. Wil jij eigen keuzes maken en een baan met verantwoordelijkheid? Reageer dan snel!


Verzorgende IG

Uren in overleg

Coloriet Wijkzorg in Dronten


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in zorg van A tot Z voor ouderen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet biedt thuiszorg en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Zorgen doen we samen bij Coloriet! Met 1200 medewerkers, 1400 bewoners en cliënten, 600 vrijwilligers en familie & naasten geven we kleur aan waardevol leven.


Wie ben jij?

Mensen in hun eigen huis zorg en voorlichting geven, elke keer in een andere thuissituatie, dat is het werk waar jij enthousiast van wordt. Jij bent een stevige persoonlijkheid, die met humor, enthousiasme en respect voor de bewoners en collega’s het werk doet. Jij denkt in kansen en uitdagingen en hecht veel waarde aan samenwerking. Het welzijn van bewoners staat voor jou centraal!


Wat ga je doen?

Jij gaat zorg leveren aan onze cliënten volgens onze missie ‘het leven is van jou.’ Wij vinden het belangrijk om uit te gaan van de wensen van onze cliënt. Je verricht zowel begeleidende, verzorgende als verpleegtechnische handelingen die er aan bijdragen dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen. Kortom een leuke en uitdagende baan waarin veel mogelijkheden zijn om door te groeien en je te ontwikkelen!

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk:

 • Je bent een enthousiaste verzorgende met passie voor je vak;
 • Je beschikt over een afgeronde zorgopleiding niveau 3;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek of PG;
 • Een goede nachtrust: bij de voorkomende diensten zijn geen nachtdiensten deze doen wij in samenwerking met de regionale nachtdiensten;
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.


Wij bieden:

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
 • Super leuk en zinvol werk in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van GoodHabitz;
 • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.461,95 en € 3.417,15 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 40).


Enthousiast?

Meer weten? Bel of WhatsApp met Noortje Karssen (recruiter) op telefoonnummer 06 10 56 22 58 of stuur Noortje een appje. Voor meer info en verhalen van onze collega’s kijk op: https://www.coloriet.nl/zorgdiensten/zorg-bij-u-thuis/wijkzorg.html of op Vacatures Wijkzorg - Coloriet


Meteen solliciteren?
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature, reageer dan vóór 22 juli a.s. via de sollicitatiebutton.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Bij indiensttreding vragen wij om een geldige VOG

Details

Op locatie
 • Dronten, Flevoland
Thuiszorg
Thuiszorg, Vast contract

of

Details

Op locatie
 • Dronten, Flevoland
Thuiszorg
Thuiszorg, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet