Skip to content

Verzorgende IG

ZeewoldeIntramuraalColoriet de Sfinx, Vast contract

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste, betrokken en proactieve verzorgende IG en wil jij graag samen kleur geven aan waardevol leven op kleinschalig wonen PG in Zeewolde? Dan zoeken wij jou!


Verzorgende IG

Uren in overleg

Coloriet de Sfinx in Zeewolde

Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 5 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum.


Wie ben jij?

Jij bent een ondernemende collega met lef die openstaat voor vernieuwing en daar zelf ook ideeën over heeft. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Jij bent een stevige persoonlijkheid, die met humor, enthousiasme en respect voor de bewoners en collega’s het werk doet. Jij denkt in kansen en uitdagingen en hecht veel waarde aan samenwerking. Het welzijn van bewoners staat voor jou centraal!


Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG op de PG afdeling kleinschalig wonen in het gezellige Zeewolde heb je een verantwoordelijke baan. Binnen het kleinschalig wonen woont een kleine groep van bewoners bij elkaar in een huiselijke en herkenbare omgeving. Wij richten ons op persoonsgerichte zorg. Dit is zorg die is afgestemd op iemands persoonlijke behoeften, wensen en voorkeuren. Wij stimuleren bewoners om, binnen hun eigen mogelijkheden, bij te dragen aan huishoudelijke zaken en activiteiten. Je creëert een huiselijke sfeer en betrekt familie, mantelzorgers en vrijwilligers bij het wonen, leven en welzijn van de bewoner. Kortom een leuke en uitdagende baan waarin veel mogelijkheden zijn om door te groeien en je te ontwikkelen!

Vereisten

Wat vinden wij verder belangrijk?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3 of je zit in het laatste jaar van deze studie;
 • Je komt met een glimlach naar je werk en houdt van je vak;
 • Je affiniteit met de doelgroep PG en of somatiek;
 • Je bent een gezellig en betrouwbare collega;
 • Wij vinden werkplezier belangrijk en jij ook!


Wij bieden

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een leuke baan in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet;
 • Deelname aan de fietsregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.324,49 en € 3177,10 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 35).


Enthousiast?

Meer weten? Bel of WhatsApp met Joop Pronk, Manager Zorg en Welzijn, via telefoon 06 51 16 16 78.


Meteen solliciteren?

Voldoe je aan de eisen en word jij blij van deze vacature? Solliciteer dan vóór 2 oktober a.s. via de sollicitatiebutton.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Zeewolde, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Sfinx, Vast contract

of

Details

Zeewolde, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Sfinx, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet