Overslaan naar content

Verzorgende IG Flexpool

Op locatie
 • Lelystad
IntramuraalFlexbureau, Vast contract

Functieomschrijving

Een vaste baan in de zorg en toch zelf je uren en je rooster bepalen, kan dat? Jazeker!

Bepaal jij graag je eigen rooster? Ben jij iemand die van afwisseling houdt? Kom dan als Verzorgende IG werken bij de flexpool van Coloriet, in de diensten die jou het beste passen! Voor onze flexpool zoeken wij:


Verzorgende IG Flexpool

Uren in overleg

Coloriet Dronten, Lelystad en Zeewolde


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in zorg van A tot Z voor ouderen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet biedt thuiszorg en heeft 6 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Zorgen doen we samen bij Coloriet! Met 1200 medewerkers, 1400 bewoners en cliënten, 600 vrijwilligers en familie & naasten geven we kleur aan waardevol leven.


Over je werkplek

Dit is dé plek voor zorgmedewerkers die graag flexibel willen zijn in hun werkzaamheden. De flexpool biedt namelijk vele mogelijkheden. Zo kun je werken met verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld met bewoners met dementie, cliënten die revalideren of mensen met een somatische zorgvraag. Je kunt dat doen binnen onze verschillende zorglocaties. Die flexibiliteit maakt het werk heel gevarieerd. Kom je werken in onze flexpool dan kies jij op welke locaties je werkt. Dat kan zijn in Dronten (Coloriet de Kroon of Coloriet de Regenboog), in Lelystad (Coloriet Laarhof, Coloriet Laarstaete of Coloriet de Hoven) of in Zeewolde (Coloriet de Sfinx). Je kunt zelf bepalen welke uren en dagen het beste aansluiten op jouw privéleven.


Wie ben jij?

Als medewerker van onze flexpool ondersteun je teams die behoefte hebben aan een tijdelijke collega. Bijvoorbeeld omdat een collega met zwangerschapsverlof gaat, omdat iemand langdurig afwezig is of als tijdelijke ondersteuning in een team. Je houdt van vrijheid en flexibiliteit en mocht je toch liever in een vast team werken dan gaan wij daar graag over in gesprek. Voor de zorg die wij bieden zijn onze kernwaarden Verbindend, Eigen-wijs en Vooruitstrevend belangrijk. Je benut graag jouw eigen talenten en vindt het belangrijk om de verbinding op te zoeken met collega’s. Je ontdekt graag nieuwe dingen die ten goede komen aan de zorg voor onze bewoners. Jij hebt echt een zorghart en voegt graag iets toe aan het welzijn van onze bewoners.


Wat ga jij doen?

De zorgvraag van onze bewoners is heel divers, van somatische zorg tot psychogeriatrie of revalidatiezorg. Als collega in de flexpool krijg jij de mogelijkheid om al deze zorgvormen te leren kennen en zo te ontdekken wat bij jou past. Als jij al een voorkeur hebt dan proberen wij hier natuurlijk rekening mee te houden. Als verzorgende IG ben jij één van de vertrouwde gezichten op de groep voor onze bewoners maar ook voor hun familie en naasten. Wij richten ons op persoonsgerichte zorg. Dit is zorg die is afgestemd op iemands persoonlijke behoeften, wensen en voorkeuren. Wij stimuleren bewoners om, binnen hun eigen mogelijkheden, bij te dragen aan huishoudelijke zaken en activiteiten. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel!

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je beschikt over een opleiding verzorgende IG niveau 3;
 • Je bent een leuke en enthousiaste collega, een aanwinst voor het team;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG en of somatiek:
 • Jij wordt er enthousiast van om op verschillende locaties te werken en je bent flexibel inzetbaar.


Wat bieden wij?

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd;
 • Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team, de flexpool is een enthousiaste club die samen ook graag leuke dingen doen;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van GoodHabitz;
 • Inzicht in jezelf. Benieuwd naar jouw drijfveren? Ontdek het tijdens een gesprek met een Spiral Drives expert;
 • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie (FiscFree) volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.399,49 en € 3.256,53 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 35).


Enthousiast?

Meer weten? Stel je vragen via WhatsApp of bel met Geeke Barneveld, intercedent flexbureau via: 06 16 14 28 75 of stuur Geeke een appje.


Meteen solliciteren?

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan vóór 29 juli a.s. via de sollicitatiebutton.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland
Intramuraal
Flexbureau, Vast contract

of

Details

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland
Intramuraal
Flexbureau, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet