Skip to content

Verzorgende IG nachtdiensten

ZeewoldeIntramuraalColoriet de Sfinx, Nachtzorg, Vast contract

Functieomschrijving

Heb jij passie voor ouderenzorg, ben je een nachtvlinder en wil jij graag samen kleur geven aan waardevol leven op kleinschalig wonen in Zeewolde? Dan zoeken wij jou!


Verzorgende IG nachtdiensten

24-32 uur per week

Coloriet de Sfinx in Zeewolde


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in zorg van A tot Z voor ouderen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Coloriet biedt thuiszorg en heeft 5 woonzorgcentra en een advies- en behandelcentrum. Zorgen doen we samen bij Coloriet! Met ruim 1200 medewerkers, 1400 bewoners en cliënten, 600 vrijwilligers en familie & naasten geven we kleur aan waardevol leven.


Wie ben jij?

In de nacht ziet de wereld er anders uit; stiller maar ook verrassend. Jouw aanwezigheid zorgt voor rust en een vertrouwd gezicht. Je bent een verbinder, die met humor, enthousiasme en respect voor bewoners en collega’s het werk doet. Flexibiliteit en pro activiteit zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor jou als collega, in een omgeving waar veel verandert. Daarbij ben je communicatief vaardig, durf je zelfstandig te werken en wanneer nodig, zelf beslissingen te nemen. Het welzijn van bewoners staat voor jou centraal!


Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG in het gezellige Zeewolde heb je een verantwoordelijke baan. Binnen het kleinschalig wonen woont een kleine groep van bewoners bij elkaar in een huiselijke en herkenbare omgeving. Wij richten ons op persoonsgerichte zorg. Dit is zorg die is afgestemd op iemands persoonlijke behoeften, wensen en voorkeuren. Wij stimuleren bewoners om, binnen hun eigen mogelijkheden, bij te dragen aan huishoudelijke zaken en activiteiten. Jij zorgt ervoor dat onze bewoners kunnen genieten van een zo optimaal mogelijke nachtrust. Ben jij helpende2+ ook dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. 

Vereisten

Wat vinden wij verder belangrijk?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3;
 • Je komt met een glimlach naar je werk en je draait graag nachtdiensten;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG en somatiek;
 • Je bent een gezellig en betrouwbare collega;
 • Wij vinden werkplezier belangrijk en jij ook!

Wij bieden

 • Bij wederzijds enthousiasme bieden wij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een leuke baan in een enthousiast team;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet, onbeperkt toegang tot het omvangrijke en veelzijdige online trainingsaanbod van GoodHabitz;
 • Deelname aan de fietsenregeling, korting op sportabonnement of tablet/mobiele telefonie (FiscFree) volgens het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.324,49 en € 3.177,10 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 35).


Enthousiast?

Meer weten? Stel je vragen via WhatsApp of bel met Joop Pronk (Manager Zorg en Welzijn), telefoon 06 51 16 16 78.


Meteen solliciteren?                                                                                                                                                                                                
Voldoe je aan de eisen en word jij blij van deze vacature? Solliciteer dan vóór 2 oktober a.s. via de sollicitatiebutton.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.


Wij vragen bij indiensttreding een geldige VOG

Details

Zeewolde, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Sfinx, Nachtzorg, Vast contract

of

Details

Zeewolde, Flevoland
Intramuraal
Coloriet de Sfinx, Nachtzorg, Vast contract

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet