Skip to content

Verzorgende IG (PG team)

LelystadThuiszorg

Functieomschrijving

Zorg jij er graag voor dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en zoek jij een afwisselende en uitdagende baan? Dan word jij hier blij van, want wij zoeken een:


Verzorgende IG (PG team)

20-24 uur per week (in overleg)

Coloriet Wijkzorg in Lelystad


Wie zijn wij?

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Coloriet biedt wijkzorg in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde en heeft 5 woonzorgcentra, een advies- en behandelcentrum en 2 woonzorgcentra in aanbouw.


Wie ben jij?

De bewoners van onze aanleunwoningen wonen zelfstandig en hebben een zorgvraag. Voor deze zorgvraag geef jij mensen in hun eigen huis passende zorg en voorlichting, elke keer in een andere thuissituatie. Dat is het werk waar jij enthousiast van wordt. Hierbij wordt een sterk beroep gedaan op je eigen verantwoordelijkheid. en professionaliteit. Je bent flexibel en hulpvaardig en weet de verbinding te maken met je collega’s en met mantelzorgers en familie. Zelforganisatie past bij jou als professional, je pakt graag taken op om de kwaliteit van de zorg te verbeteren.


Wat ga je doen?

Jij verleent passende zorg aan de bewoners van onze aanleunwoningen en in de directe omgeving van Coloriet de Hoven in Lelystad. Dit doe je volgens onze missie ‘het leven is van jou.’ Wij vinden het belangrijk om uit te gaan van de wensen van onze cliënten. Je verricht zowel begeleidende, verzorgende als verpleegtechnische handelingen die er aan bijdragen dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen. In ons team werken we op basis van zelforganisatie, dat betekent dat we jou een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid geven in het oppakken van de werkzaamheden. Heb jij affiniteit met het verlenen van palliatieve zorg, dan past deze mooie en afwisselende baan zeker bij jou.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk:

  • Je bent een enthousiaste verzorgende met passie voor je vak;
  • Je beschikt over een afgeronde zorgopleiding niveau 3;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep PG/palliatieve zorgverlening.
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.


Wij bieden:

  • Een langdurige samenwerking vooraf gegaan door een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd;
  • Super leuk en zinvol werk in een enthousiast team;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Coloriet;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
  • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.461,95 en € 3.417,15 bruto per maand (bij een 36-urige werkweek/FWG 40).

Enthousiast?

Meer weten? Bel of WhatsApp Noortje Karssen via 06-10 56 22 58 of stuur Noortje een appje.


Meteen solliciteren?

Je sollicitatie ontvangen wij graag vóór 25 december a.s via de sollicitatiebutton.


Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Bij indiensttreding vragen wij om een geldige VOG

Details

Lelystad, Flevoland
Thuiszorg

of

Details

Lelystad, Flevoland
Thuiszorg

Jouw (toekomstige) collega's vertellen je graag meer!

Benieuwd wat het werken bij Coloriet zo leuk, mooi, uitdagend en waardevol vinden?

Missie & visie

Ieder mens is uniek, dat geldt voor onze bewoners, cliënten én voor onze zorgprofessionals. Samen met familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers geven we kleur aan waardevol leven.

Elke dag zoeken we naar passende oplossingen voor zorg en welzijn vanuit onze belofte: “Het leven is van jou”.

kernwaarden Coloriet