Overslaan naar content

Nieuw! Coloriet de Kroon

Vanaf januari 2024 opent Coloriet een nieuwe locatie in Dronten naast het station. Het woonzorgcentrum met ruime woonzorgstudio's wordt het nieuwe thuis van 43 bewoners met dementie. Naast het woonzorgcentrum komen er ook 32 koopwoningen, 50 huurappartementen en diverse voorzieningen zoals horeca of een kiosk in De Kroon.

Vind jij het leuk om in dit nieuwe team te komen werken? Heb jij een echt zorghart en heb je vol passie en plezier gekozen voor de zorg? Reageer dan op één van de onderstaande vacatures.

Vacatures Coloriet de Kroon

Helpende (2+) PG

Samen met je collega’s geef je directe zorg aan onze bewoners. Dit houdt in dat je de dagelijkse verzorging van bewoners op je neemt. Dit kunnen zowel werkzaamheden in de zorg zijn, zoals hulp bieden bij aankleden en douchen, of in de huishouding.

Verzorgende IG

Als verzorgende IG ben jij één van de vertrouwde gezichten op de groep voor onze bewoners maar ook voor hun familie en naasten. Je creëert een huiselijke sfeer en betrekt familie, mantelzorgers en vrijwilligers bij het wonen, leven en welzijn van de bewoner.

Helpende/ Verzorgende IG nachtdiensten

In de nacht ziet de wereld er anders uit; stiller maar ook verrassend. Als Helpende/ Verzorgende IG ben jij één van de vertrouwde gezichten op de groep voor onze bewoners maar ook voor hun familie en naasten.

Neem contact met ons op!

Bellen

Liever telefonisch overleggen over jouw wensen en mogelijkheden? Bel 0320 - 290 909.

Een vraag stellen?

Meer informatie per mail ontvangen? Stuur dan een berichtje naar carriere@coloriet.nl

Stuur een appje

Dat is lekker makkelijk. Je kunt ons ook gewoon een appje sturen via 06 10 56 22 58.

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie! Klik hier.